Leverans


 

Vår standardleverans till postombud/brevlåda är gratis för alla varor.

Vilka leveransmetoder erbjuder ni?
Leveranser i Sverige görs i samarbete med svenska posten.
Inom Sverige erbjuder vi leverans antingen med PostNord via brev eller till ombud. Om brevet är för stort för att rymmas i brevlådan kommer det att lämnas vid din dörr eller levereras till ombud. Vid köp av produkter till högre värde erbjuds enbart leverans till ombud.
Du har rätt att avbeställa en order om den ej har skickats.
I det fall försändelsen redan har skickats måste kunden ta emot beställningen.

Hur lång är leveranstiden?
Under normala omständigheter är leveranstiden inom Sverige 2-4 arbetsdagar.
Observera att den beräknade leveranstiden är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på externa faktorer som PRESTIGE STOCKHOLM och dess leveranspartner inte kan kontrollera. Dessa faktorer kan inkludera, men är inte begränsade till, extrema väderförhållanden, tekniska fel, tullförseningar etc.
Observera att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under kampanjer. Paket skickas normalt inte under helger och lokala helgdagar.

Vad händer om jag inte hämtar ut paketet hos mitt ombud?

Ditt paket ligger normalt kvar hos ditt ombud i 7 dagar efter att det ankommit. Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer det att gå i retur till oss. Paketet registreras då som "ej uthämtat" och vi kommer att debitera dig en avgift på 100 kr. Resterande ordervärde återbetalas till dig på samma vis som du betalade vid köp.
Om du ångrat dig efter beställning behöver du ta emot paketet för att sedan returnera det för att det inte ska bli registrerat som ett "ej uthämtat".