Returer och BytenDu har rätt att returnera/byta felfria produkter som köpts på www.prestigestockholm.com enligt distansavtalslagen. Alla produkter som köps direkt från vår webbplats kan returneras inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Denna rätt gäller endast under förutsättning att produkten och dess originalförpackning returneras i samma skick som vid mottagandet.
Anmälan om Retur/Byte skall ske omedelbart efter mottagandet av produkten eller senast 14 dagar efter mottagandet. Anmälan skall göras till prestigestockholm@gmail.com
Meddelandet skall innehålla följande information: a) Ordernummer b) Anledning till retur c) Modellnamn på den produkt som du vill returnera. Vi förbehåller oss även rätten att inte acceptera använda produkter i retur/byte.
Du som kund står för returkostnaden vid utnyttjandet av ångerrätten/byten. Produkten måste vara oanvänd och fortfarande i samma nyskick som när den mottogs.
Kontrollera att du använder en posttjänst som försäkrar dig för värdet av varan som du återsänder och få kvitto/bevis för retur sändningen. Vi tar inte ansvar för eventuella förlorade paket.